ua en ru

У 2017 році планується початок будівництва транспортної розв’язки на Шулявці, - Кличко

У 2017 році планується початок будівництва транспортної розв’язки на Шулявці, - Кличко Фото: Віталій Кличко

Початок ремонту Шулявського шляхопроводу був запланований на кінець цього року

Наприкінці цього року столична влада планує розпочати будівництво транспортної розв’язки на Шулявці. Реконструкція Шулявського шляхопроводу теж була запланована на 2017-й. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу 1+1, повідомляє прес-служба КМДА.

"Ми обмежили рух транспорту на Шулявському шляхопроводі, тобто габарит проїжджої частини з двох боків. І обмежили рух вантажівок загалом у місті, щоб великогабаритний транспорт не створював затори і не руйнував інфраструктуру", – зазначив Кличко.

Мер зауважив, що Державний дорожній Науково-дослідний інститут провів необхідні технічні випробування мосту. "Відбулися технічні випробування. Інститут дозволив рух шляхопроводом", – сказав Кличко.

Він підкреслив, що початок ремонту Шулявського шляхопроводу був запланований на кінець цього року.

"Більше того, не тільки ремонт, а й будівництво розв’язки. Був розроблений проект, який вже цього року почнемо втілювати, щоб зробити нормальну розв’язку і реконструкцію цього шляхопроводу", – наголосив Кличко.

Відповідаючи на запитання, скільки часу потрібно на реалізацію цього проекту, Віталій Кличко зазначив, що орієнтовно 1,5-2 роки.