ua en ru

Начальником Лук'янівського СІЗО в Києві призначений Олександр Васюк

Начальником Київського слідчого ізолятора (Лук'янівського СІЗО) призначений Олександр Васюк. Про це РБК-Україна заявила начальник прес-служби Державної пенітенціарної служби України Катерина Денисюк.

"Наказом від 23 лютого начальником Київського слідчого ізолятора призначений Олександр Анатолійович Васюк",- заявила Денисюк.

Зазначимо, до цього посаду начальника СІЗО обіймав з 31 серпня 2014 р. по 23 лютого 2015 р. підполковник Володимир Валентинович Мастицький.

Васюк Олександр Анатолійович, підполковник внутрішньої служби, народився 18 січня 1978 р. в с. Велика Димерка Броварського району Київської області. Громадянин України. Освіта вища, у 2000 році закінчив Київський інститут внутрішніх справ при Національній академії внутрішніх справ України за спеціальністю "правознавство".

В органах ДКВС України проходить службу з січня 1996 р. Трудову діяльність розпочав у січні 1996 р. на посаді контролера слідчого ізолятора ГУ МВС України в Київській області. До теперішнього часу проходить службу на різних посадах в органах та установах ДПТС України.

Попереднє (до призначення) місце роботи - начальник відділу оперативно-розшукової роботи управління Державної пенітенціарної служби України в м. Києві та Київській області.

Згідно з наказом ДПС України від 23.02.2015 № 23/ОЗ-15 призначений начальником СІЗО - начальником арештного дому Київського слідчого ізолятора управління ДПТС України в р. Києві і Київській області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Лук'янівське СІЗО у Києві хочуть відбудувати заново на гроші нардепів.