ua en ru

Начальником міської міліції Одеси призначений Микола Кравченко

Наказом міністра внутрішніх справ України Микола Кравченко призначений керівником Одеського міського управління МВС України.

Наказом міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова керівником Одеського міського управління МВС України призначений Микола Кравченко (на фото). Про це повідомила прес-служба Одеського міського управління міліції.

Сьогодні Кравченко був представлений особовому складу міліції Одеси.

"Всі зусилля: і мої, і особового складу Одеського міського управління, будуть, в першу чергу, спрямовані на стабілізацію обстановки у місті. Ми будемо займатися профілактикою та розкриттям злочинів з метою очистити місто від правопорушників, та вживемо всіх необхідних заходів, аби не дати одеситам засумніватися у нашій правоохоронній системі", - запевнив Кравченко.

Присутній на заході мер Одеси Геннадій Труханов заявив, що основна задача - в тісному тандемі міської влади та міліції забезпечити безпеку громадян та повернути їхню довіру до органів внутрішніх справ та влади в цілому.

Як повідомляється, Микола Кравченко народився та виріс в Одесі. В органах внутрішніх справ служить з 1980 р. За цей час обіймав різні посади, у тому числі очолював Малиновський, Київський та Приморський райвідділи міліції Одеси, а також Южненський та Іллічівський міські відділи. Останнім часом виконував обов'язки начальника Одеського міського управління.