ua en ru

Розпочалася реконструкція Шулявського шляхопроводу

Розпочалася реконструкція Шулявського шляхопроводу Фото: Шулявський шляхопровід (УНІАН)

У МВС нагадали нові маршрути для пересування у зв'язку з реконструкцією

У вівторок, 1 травня, розпочалася реконструкція Шулявського шляхопроводу. Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ (МВС) на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Водії, з 1 травня розпочинається реконструкція Шулявського шляхопроводу, тому схема руху буде змінена", - зазначили у міністерстві.

Водії, з 1 травня розпочинається реконструкція Шулявського шляхопроводу Тому схема руху буде змінена. Нові маршрути...

Опубліковано МВС України 30 квітня 2018 р.

Зокрема, рух по вул. Олександра Довженка – вул. Вадима Гетьмана (в бік Караваєвих Дач) відбуватиметься по вулицях: Антона Цедика (вул. Ежена Потьє), Петра Нестерова з виїздом на проспект Перемоги (на цій ділянці проспекту Перемоги буде встановлено тимчасовий світлофор), Гарматній, Виборзькій та поверненням на вул. Вадима Гетьмана.

Також вказано, що по вул. Вадима Гетьмана – вул. Олександра Довженка (бік вул. О.Теліги) зберігається існуючий виїзд на проспект Перемоги з можливістю прямого перетину проспекту з виїздом на вул. Олександра Довженка. Підкреслюється, що на цій ділянці також буде встановлений тимчасовий світлофор.

Крім того, зазначається, що односторонніми будуть вулиці Антона Цедика (Ежена Потьє) до вул. Петра Нестерова та вул. Петра Нестерова в напрямку проспекту Перемоги (буде встановлений тимчасовий світлофор).

Також у МВС нагадають, що тролейбусний рух з боку Севастопольської площі по вул. Вадима Гетьмана, матиме кінцеву зупинку "Індустріальний міст". З боку вул. О. Теліги по вул. Олександра Довженка - "Івана Гонти".

Нагадаємо, раніше у Департаменті транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації зазначали, що через реконструкцію Шулявського шляхопроводу в Києві буде змінено рух транспорту.