ua en ru

З початку доби в зоні АТО бойовики 5 разів обстріляли українські позиції, - штаб

З початку доби в зоні АТО бойовики 5 разів обстріляли українські позиції, - штаб Фото: український військовий (РБК-Україна)

Бойовики не припиняли вогневі провокації, при цьому поодиноко застосовуючи міномети

З початку доби в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі бойовики 5 раз обстріляли позиції Збройних сил України (ЗСУ). Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

"З початку доби в районі проведення АТО бойовики не припиняли вогневі провокації, при цьому поодиноко застосовуючи міномети", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру, вночі з 82-міліметрових мінометів бойовики били по захисникам Старогнатівці, що на Приморському напрямку. А під гранатометний вогонь потрапили зміцнення сил АТО в районі Водяного.

На Донецькому напрямку противник двічі вів вогонь з піхотного озброєння на підступах до населеного пункту Піски. З цього ж зброї проросійські найманці обстріляли українські позиції неподалік Кримського, на Луганському напрямку.

"Всього з півночі ворог 5 разів порушив режим тиші. У результаті бойових дій втрат серед військовослужбовців ЗСУ немає", - резюмували в штабі.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 29 жовтня 2017 року...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу загинув один український військовий, ще 2 отримали поранення.