ua en ru

Із початку доби на Донбасі зафіксовано 28 обстрілів, - штаб

Із початку доби на Донбасі зафіксовано 28 обстрілів, - штаб Фото: проросійські бойовики (YouTube screenshot)

Втрат серед воїнів сил АТО сьогодні не було

Із початку доби, 11 червня 2017 року, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі станом на 18:00 зафіксовано 28 обстрілів позицій Збройних Сил України, втрат серед українських військових немає. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, однак контрольованою силами операції. Російсько-терористичні бандформування не припиняють порушувати домовленості про незастосування зброї вздовж усієї лінії фронту. З початку доби бойовики 28 разів відкривали вогонь по підрозділах ЗСУ, час від часу застосовуючи й важке артилерійське озброєння, заборонене Мінськими угодами", - йдеться у вечірньому зведенні штабу.

За даними відомства, окремі ворожі обстріли знову пошкодили помешкання місцевих жителів та важливий об'єкт інфраструктури регіону. Зокрема близько 7:00 НЗФ обстріляли з гранатометів та вивели з ладу насосну станцію першого підйому Південнодонбаського водоводу, внаслідок чого сотні тисяч людей знову на невизначений термін залишились без води.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 11 червня 2017 року Ситуація в районі проведення АТО зали...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 11 червня 2017 р.

"Пізніше, близько 11:00, обстрілюючи наші позиції в районі Зайцевого, окупанти вкотре поцілили з гранатомету у житловий будинок місцевих мешканців. На щастя, ніхто з цивільних не постраждав", - доповіли у відомстві.

Там також додали, що втрат серед воїнів сил АТО сьогодні не було.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі в зоні проведення АТО за минулу добу, 10 червня 2017 року, загинули 4 українські військовослужбовці, ще 7 отримали поранення.