ua en ru

З початку доби на Донбасі бойовики вже тричі обстріляли українських військових

З початку доби на Донбасі бойовики вже тричі обстріляли українських військових Ілюстративне фото (fmil.gov.ua)

Втрат серед українських військових немає

На Донбасі у районі проведення операції Об'єднаних сил від початку поточної доби понеділка, 24 вересня, бойовики тричі обстріляли позиції українських військ. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Зазначається, що бойовики провели обстріли поблизу населених пунктів Кримське, Південне та Широкине.

"Проти наших захисників окупанти застосували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. В районі Південного ворог зранку відкривав прицільний вогонь із заборонених мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає", - повідомили в прес-центрі.

Що стосується втрат бойовиків, то за даними української розвідки минулої доби четверо окупантів знищено, ще четверо отримали поранення.

Нагадаємо, у зоні проведення ООС на Донбасі за минулу добу, 23 вересня, в результаті обстрілів поранення отримали троє українських військових. Загалом ситуація на Донбасі загострилася, бойовики за добу 35 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Зокрема, з мінометів обстріляно позиції Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Луганське, Новолуганське, Шуми, Південне і Майорське. Крім того, позиції військових поблизу Гнутового були обстріляні з озброєння БМП.