ua en ru

З початку доби бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, - штаб АТО

З початку доби бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, - штаб АТО Фото: АТО

Поранених і загиблих серед українських військовослужбовців немає

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) російсько-терористичні війська 20 разів відкривали вогонь по українських позиціях з початку доби. Про це повідомляє штаб АТО Facebook.

"Обстріли позицій сил АТО з боку російсько-терористичних військ не припиняються. З початку доби бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу, на Приморському напрямку бойовики з 120-мм мінометів відкривали вогонь по позиціях в районі Новотроїцького, Чермалика, Широкіно і Красногорівки. В цих же районах, а також коло Павлополя і Водяного, вівся вогонь із стрілецької зброї, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Коло Красногорівки і Чермалика вели вогонь з мінометів калібру 82 мм.

Також, на Донецькому напрямку під вогонь з 120-мм мінометів потрапили позиції ВСУ у районі Луганської та Авдіївки. Опорні пункти сил АТО неподалік Луганського і Верхньоторецької обстріляли з мінометів калібру 82 мм. У Верхньоторецькому по українських бійцях відкривали вогонь ворожі снайпери.

У Луганській області відбулося два обстріли. Українські військові в районі Малинового були обстріляні бойовиками з ручного протитанкового гранатомета. Пізніше по одному з опорних пунктів ЗСУ в районі Кримського противник одночасно вів вогонь з 82-мм мінометів, озброєння бойової машини піхоти і великокаліберних кулеметів.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 13 травня 2017 року: Обстріли позицій сил АТО з боку росі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 13 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті обстрілу бойовиками населеного пункту Чермалик Донецької області поранення отримала громадянка України.