ua en ru

З початку доби бойовики 10 разів відкривали вогонь по українських позиціях, - штаб АТО

З початку доби бойовики 10 разів відкривали вогонь по українських позиціях, - штаб АТО Фото: бойовики (twitter.com/dubovoyslavyans)

Зокрема, зафіксовано 2 випадки обстрілу бойовиками українських позицій з мінометів 82-мм

З початку сьогоднішнього дня проросійські бойовики на Донбасі 10 разів порушили режим перемир'я, відкривши вогонь по позиціях українських військових у зоні АТО. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"протягом сьогоднішнього дня обстановка в районі проведення АТО не зазнала істотних змін. Як і кілька днів поспіль, після початку "шкільного" перемир'я, незаконні збройні формування зменшили активність вздовж всієї лінії розмежування. У той же час за сьогоднішній день зафіксовано 2 випадки відкриття вогню противником з мінометів калібру 82 міліметри", - повідомили в штабі.

зокрема, на Донецькому напрямку, в районі Авдіївської промзони, бойовики неприцельно випустили одну міну 82-го калібру. Також протягом дня в районі промзони кілька разів працювали ворожі гранатомети і великокаліберні кулемети.

На Приморському напрямку вночі бойовики застосовували міномет на підступах до Красногорівки. Крім того, під обстрілом бандитів тричі опинялися наші опорні пункти в околицях Водяного.

Всього з початку доби бойовики 10 разів відкривали провокаційний вогонь по позиціях сил АТО. Наші військові зброю у відповідь не застосовували.

Нагадаємо, за минулу добу в результаті бойових дій в зоні АТО загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає.