ua en ru

З початку року в зоні АТО загинуло більше сотні російських кадрових військових

З початку року в зоні АТО загинуло більше сотні російських кадрових військових Фото: Скібіцький заявив, що з початку року в зоні АТО загинуло більше сотні російських кадрових військових

Останнім часом зростає кількість загиблих російських військовослужбовців на Донбасі

З початку 2016 року в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі загинуло більше сотні російських кадрових військових. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький.

"Протягом останнього часу зростає кількість загиблих російських військовослужбовців на території України. При цьому, відповідно до указу президента Росії Путіна, вся інформація про загиблих - секретна. З початку року військовою розвідкою встановлено втрати кадрових російських військових на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей. За нашими даними, втрати становлять 103 загиблими і 98 тяжко пораненими", - заявив Скібіцький.


При цьому він підкреслив, що російське командування намагається приховати бойові втрати, списуючи їх на проведення військових навчань на території РФ.

Нагадаємо, в окупованому Донецьку планується будівництво комплексу спецприміщень для зберігання телпогибших військових Російської Федерації (РФ).