ua en ru

З початку року розкрито 735 злочинів, пов'язаних з обігом наркотиків у в'язницях

З початку року розкрито 735 злочинів, пов'язаних з обігом наркотиків у в'язницях Фото: розкрито 735 злочинів, пов'язаних з обігом наркотиків

Всього було вилучено 42,5 кілограмів наркотичних речовин

За 4 місяці 2017 року було розкрито 735 злочинів, пов'язаних з незаконним обігом наркотиків у в'язницях. Про це повідомляє заступник міністра юстиції Денис Чернишов, передає прес-служба Міністерства юстиції.

"Всього було вилучено 42,5 кілограмів наркотичних засобів. Близько 150 раз перекидали через огорожу, близько 130 випадків вилучення в посилках, 100 випадків в передачах, ще 20 разів намагалися пронести наркотичні засоби через КПП. Менш популярні способи - під час побачень, після прибуття з ізоляторів тимчасового тримання, інших установ пенітенціарної системи та судових засідань", - йдеться в повідомленні заступника міністра.

Чернишов додав, що в цілому 7,1 тис. осіб відбувають покарання у закладах пенітенціарної системи за правопорушення, пов'язані з наркотиками.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України (СБУ) знешкодила у Миколаєві банду наркоторговців, діяльність якої прикривав правоохоронець.