ua en ru

З початку року надходження від оренди держмайна склали 756,7 млн ​​гривень, - ФДМ

З початку року надходження від оренди держмайна склали 756,7 млн ​​гривень, - ФДМ Фото: Віталій Трубаров (facebook.com)

У III кварталі цей показник склав 265,4 млн гривень

Надходження коштів від оренди державного майна з початку року склали 756,7 млн ​​гривень. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава Фонду держмайна Віталій Трубаров.

За три квартали цього року ми забезпечили 756,7 млн ​​гривень. Грн. У третьому кварталі - на 8% (збільшення-ред.) В порівнянні з першим і другим. Перший - 246,02 млн гривень, другий 245,3 млн гривень, третій - 265,37 млн ​​гривень, - написав Трубаров.

За його словами, фонд проводить аналіз об'єктів, які можуть бути передані в оренду, щоб вийти з новими пропозиціями на ринок.

Крім того, повідомив глава ФДМ, відомством розроблений законопроект про оренду, за яким оренда буде здійснюватися виключно через електронні аукціони, скасовується необхідність отримувати додаткові дозволи в різних органах управління, а сам процес оформлення документів зменшиться до 45 днів з нинішніх 145.

Надходження коштів від оренди державного майна зростають. За три квартали цього року ми забезпечили 756,7 млн. грн. У тр...

Опубліковано Віталієм Трубаровим 4 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, Фонд державного майна України почав повторну процедуру приватизації 25% акцій "Одесаобленерго", "Сумиобленерго" і "Донбасенерго", які залишилися непроданими в період проведення аукціонів з продажу блокуючих пакетів акцій.