ua en ru

НАБУ затримало директора Львівського бронетанкового заводу та його заступника

НАБУ затримало директора Львівського бронетанкового заводу та його заступника Фото: НАБУ (nabu.gov.ua)

Співробітники НАБУ і поліція затримала керівництво бронетанкового заводу

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) затримало директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа та його заступника Олега Ткаченка. Про це повідомляє Zaxid.net, посилаючись на інформацію прес-служби підприємства.

"Можу тільки сказати, що працівники НАБУ затримали директора нашого підприємства Романа Тимківа та його заступника Олега Ткаченка. Ні причин затримання, ні інших деталей поки не знаю", - заявив головний конструктор заводу Герман Сметанін.

Наголошується, що в прес-службі НАБУ не повідомляється ніякої інформації з цього приводу. Так, затриманих доправили до територіального управління Антикорупційного бюро України міста Львова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд у Львові заарештував заступника директора Житомирського бронетанкового заводу а також його заступника за заволодіння коштами державного оборонного замовлення в сумі понад 23 млн гривень.

Заарештовані підозрюються в скоєнні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України, що передбачає покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.