ua en ru

НАБУ викрило на хабарі у 5 тис. доларів заступника голови відділу ГПУ

НАБУ викрило на хабарі у 5 тис. доларів заступника голови відділу ГПУ Фото: чиновник ГПУ попався на хабарі

Чиновник ГПУ намагався дати хабар за вплив на результати виїзної ревізії

Детективи Національного антикорупційного бюро України спіймали при спроби дачі хабара працівника Генеральної прокуратури України. Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

Чиновник ГПУ намагався дати хабар за вплив на результати позапланової виїзної ревізії фінансово-господарської діяльності ГПУ, ініційованої НАБУ.

Чинний заступник начальника одного з відділів ГПУ намагався передати 5 тис. доларів посереднику для подальшого їх спрямування одного з керівників Державної аудиторської служби України, про що той не знав.

Чиновник затриманий за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4. ст. 369 Кримінального кодексу України ( "Надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає особливо відповідальне становище").

Вирішується питання про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу.

НАБУ викрило на хабарі у 5 тис. доларів заступника голови відділу ГПУНАБУ викрило на хабарі у 5 тис. доларів заступника голови відділу ГПУНАБУ викрило на хабарі у 5 тис. доларів заступника голови відділу ГПУНАБУ викрило на хабарі у 5 тис. доларів заступника голови відділу ГПУ

Фото: чиновник ГПУ попався на хабарі

Також про затримання повідомив глава НАБУ Артем Ситник, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні день боротьби з корупцією. Він для нас не пройшов в холосту. Сьогодні вранці ми затримали заступника начальника відділу Генеральної прокуратури України", - розповів Ситник.

Нагадаємо, в Чернігівській області співробітники військової прокуратури спільно з оперативними працівниками СБУ виявили факт одержання неправомірної вигоди старшиною навчальної танкової роти батальйону однієї з військових частин.