ua en ru

У Чернігівській області на хабарі затримали військовослужбовця

У Чернігівській області на хабарі затримали військовослужбовця Фото: військовослужбовець в Чернігівській області вимагав хабар від курсанта

Сержант-інструктор отримав від курсанта неправомірну вигоду у розмірі 2,5 тис. гривень

У Чернігівській області співробітники військової прокуратури Деснянського гарнізону Центрального регіону України спільно з оперативними працівниками СБУ виявили факт отримання неправомірної вигоди старшиною навчальної танкової роти батальйону однієї з військових частин. Про це повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

"Сержант-інструктор вимагав від курсанта і отримав неправомірну вигоду в розмірі 2500 гривень за лояльне ставлення при проходженні військової служби, отримання позитивних оцінок при здачі іспитів по закінченні навчального періоду, а також присвоєння військового звання "старший солдат", - йдеться в повідомленні.

Військовослужбовець був затриманий правоохоронцями після отримання хабара.

"Готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину за ч. 3 ст. 368 КК України та клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - підкреслили у військовій прокуратурі Центрального регіону України.

Нагадаємо, в Херсонській області на хабарі в 300 тис. гривень затриманий прокурор.