ua en ru

НАБУ проводить обшуки в офісі "Укрнафти", - нардеп

НАБУ проводить обшуки в офісі "Укрнафти", - нардеп Фото: "Укрнафта" ("УНІАН")

Обшуки проходять в офісі "Укрнафти" у Несторівському провулку

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) проводить обшуки в ПАТ "Укрнафта". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила народний депутат Вікторія Войціцька.

"Джерело в "Укрнафті" повідомило про маски-шоу. Відбувається прямо зараз. Деталі з'ясовую Офіс Укрнафти на Несторівському провулку 3-5 Київ. В один з регіональних офісів приїхали слідчі НАБУ", - написала вона.

Джерело в Укрнафті повідомило про маски-шоу. Відбувається прямо зараз. Деталі зясовую Офіс Укрнафти на Несторівському провулкк 3-5 Київ В один з регіональних офісів приїхали слідчі НАБУ.

Опубліковано Victoria Voytsitska 5 квітня 2017 р.

У теж час в НАБУ інформацію про те, що детективи агентства проводять слідчі дії в Укрнафті, РБК-Україна не підтвердили.

Відзначимо, раніше Національне антикорупційне бюро України проводило обшуки в Національному банку в зв'язку з розслідуванням фактів зловживань чиновниками регулятора в інтересах третіх осіб. Зокрема, їх підозрюють у змові зі службовими особами ряду комерційних банків і здійсненні дій, які спричинили тяжкі наслідки державним інтересам. Йдеться про період 2015-2016 років. Розслідування за цими фактами детективи НАБУ почали в лютому 2017 року. Поки жодному з учасників не повідомлено про підозру.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що загальні збори акціонерів ПАТ "Укрнафта" призначено на 18 травня 2017 року.