ua en ru

НАБУ піддається тиску з-за розслідування схеми "Роттердам+", - Ситник

НАБУ піддається тиску з-за розслідування схеми "Роттердам+", - Ситник Фото: Артем Ситник (РБК-Україна)

Ситник заявив про те, що суд повністю блокує розслідування

Голова Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник заявив, що бюро піддається тиску з-за розслідування схеми "Роттердам+". Про це в інтерв'ю глава НАБУ повідомляє газеті "День".

"Щодо олігархів ми також працюємо ... Всі ці виробництва існують, але існує і колосальний тиск, особливо щодо "Роттердам +". Практично всі наші уявлення зупиняються судом, тобто йде повне блокування розслідування", - заявив Ситник.

Також глава НАБУ додав, що подібна ситуація відбувається з розслідуванням стосовно керівництва "Запорізького титано-магнієвого комбінату".

За словами Ситника, справа півроку перебувала в Печерському райсуді Києва. Дев'ять місяців тому справу передали в Запоріжжі, однак прогресу з тих пір не спостерігається.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національне антикорупційне бюро України початок досудове розслідування за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами Національної комісії регулювання енергетики і комунальних послуг (НКРЭКУ) через формулу "Роттердам +".