ua en ru

НАБУ відзвітувало про економічний ефект від своєї роботи

НАБУ відзвітувало про економічний ефект від своєї роботи Фото: НАБУ (nabu.gov.ua)

Наразі понад 674 млн грн - у процесі конфіскації

Позитивний економічний ефект від роботи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) сягає 3 мільярдів гривень. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"За 2 роки розслідувань Національне антикорупційне бюро України повернуло державі 253,3 млн грн, запобігло розкраданню близько 2 млрд грн. Ще понад 674 млн грн - у процесі конфіскації", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у 2017 році НАБУ повернуло державі 177,4 млн грн. Зокрема, у другому півріччі на етапі досудового розслідування на рахунки ПАТ "Укрнафта" зусиллями детективів НАБУ було повернуто 51,7 млн грн.

Крім цього, станом на кінець 2017 року юристи НАБУ підготували та скерували до суду 35 позовів про визнання недійсними угод на загальну суму понад 6 млрд грн. За наслідками розгляду позовів на користь держави вже стягнуто понад 130 млн грн.

ПОЗИТИВНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ ЕФЕКТ ВІД РОБОТИ НАБУ СЯГАЄ 3 МІЛЬЯРДІВ ГРИВЕНЬ За 2 роки розслідувань Національне антикорупці...

Опубліковано НАБУ 13 лютого 2018 р.

Нагадаємо, станом на 16 січня НАБУ прийняло в роботу 18 з 151 кримінального провадження, яке надійшло від Генеральної прокуратури.