ua en ru

Наглядова рада "Укроборонпрому" схвалила проведення міжнародного аудиту

Наглядова рада "Укроборонпрому" схвалила проведення міжнародного аудиту Фото: "Укроборонпром" розпочинає міжнародний аудит (Укорборонпром)

Участь у міжнародному аудиті "Укроборонпрому" бажають взяти близько 10 консалтингових компаній

Наглядова рада державного концерну "Укроборонпром" схвалила початок проведення незалежного аудиту, технічне завдання та процедури закупівлі консалтингових послуг. Про це повідомляє прес-служба концерну.

"Новопризначений член Наглядової ради Ентоні Тетер заявив, що урядом США прийнято рішення щодо фінансування проведення такого міжнародного аудиту", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що участь у тендері на проведення міжнародного аудиту беруть консалтингові компанії Baker McKenzie, Grant Thornton LLC, DLA Piper Ukraine LLC, The Boston Consulting Group, LLC "Dentons Europe", Ernst & Young Audit Services LLC, PJSC "Deloitte & Touche USC" та Roland Berger.

Також у конерні повідомляють, що проведення подібного аудиту серед державних промислових об’єднань стане першим в Україні.

"Завдяки цим заходам буде розроблено найбільш дієві засоби для розвитку всієї оборонної промисловості та подальшої євроатлантичної інтеграції всього оборонно-промислового комплексу України", - зазначили в "Укроборонпромі".

Нагадаємо, 12 лютого 2018 року президент України Петро Порошенко підписав указ про звільнення з посади генерального директора Державного концерну "Укроборонпром" Романа Романова. Перед цим, наприкінці січня, Кабінет міністрів направив до президента відповідне звернення.

Додамо, що видання The New York Times нещодавно оприлюднило статтю, в якій розкриває корупційну схему в "Укроборонпромі".