ua en ru

Наглядова рада Миколаївської ТЕЦ відсторонить керівника підриємства для перевірки на доброчесність

Наглядова рада Миколаївської ТЕЦ відсторонить керівника підриємства для перевірки на доброчесність Фото: наглядова рада Миколаївської ТЕЦ переірить керівника підриємства на доброчесність (uprom info)
Автор: РБК-Украина

Наглядова рада Миколаївської ТЕЦ проведе позачергове засідання для розгляду питання відсторонення та перевірки на доброчесність новопризначеного гендиректора підприємства Єгора Клецова.

Про це РБК-Україна повідомив голова наглядової ради Миколаївської ТЕЦ Віталій Гордієнко.

"Задля забезпечення стабільної роботи підприємства та захисту інтересів держави, я, як голова наглядової ради, скликав позачергове засідання, яке відбудеться в понеділок, 12 липня. На ньому буде розглянуто питання відсторонення Єгора Клецова з займаної посади задля проведення додаткової перевірки на доброчесність", - повідомив Гордієнко в коментарі РБК-Україна.

За словами голови наглядової ради, під час конкурсу на посаду керівника Миколаївської ТЕЦ оцінювалися професійні якості кандидатів, знання теплоенергетичного комплексу програми кандидатів щодо виведення з кризової ситуації підприємства.

"Єгор Клецов має майже 20-річний керівний досвід на виробничих підприємствах та у сфері енергетики, зокрема за напрямом підвищення енергоефективності", - зазначив він.

Зазначається, що приводом для додаткової перевірки Клецова стала інформація у ЗМІ щодо можливих випадків протиправної діяльності очільника Миколаївської ТЕЦ.

Гордієнко додав, що на час проведення перевірки, Наглядова рада забезпечить стабільне функціонування підприємства.