ua en ru

Наглядова рада "Нафтогазу" погодила кандидатуру на посаду голови "Укртрансгазу"

Наглядова рада "Нафтогазу" погодила кандидатуру на посаду голови "Укртрансгазу" Фото: "Укртрансгаз" (utg.ua)

"Нафтогаз" призначить Павла Станчака президентом "Укртрансгазу"

Наглядова рада Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" погодила кандидатуру на пост глави Публічного акціонерного товариства "Укртрансгазу". Про це повідомляє прес-служба "Нафтогазу".

"8 серпня 2017 року Наглядова рада "Нафтогазу" одностайно погодила обрання Павла Юзефа Станчака на пост президента "Укртрансгазу", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, "Нафтогаз", як власник 100% акцій "Укртрансгазу", затвердить це рішення у відповідності з вимогами статутів обох компаній.

Так, в даний момент Станчак працює технічним директором - членом правління PGNiG Technologie S. A. і відповідає за проектування і будівництво нових газопроводів.

Зазначимо, Павло Юзеф Станчак понад 25 років працює в області транспортування, розподілу і зберігання газу. У 2003-2004 роках в PGNiG відповідав за відокремлення функції оператора газотранспортної системи освіти і незалежного оператора ГТС Польщі Gaz-System S. A.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву джерел РБК-Україна в Кабінеті міністрів України, що вірогідним кандидатом на пост голови "Укртрансгазу" є чиновник польської державної нафтогазової компанії PGNiG Павло Станчак.