ua en ru

НАБ повідомив про підозру 4 затриманим в ході спецоперації в Тернопільській області

НАБ повідомив про підозру 4 затриманим в ході спецоперації в Тернопільській області Фото: глава НАБ Артем Ситник

Про підозру оголосили двом керівникам слідчих підрозділів Нацполиции, одному з керівників місцевих органів прокуратури та адвоката

За результатами обшуків, проведених детективами Національного антикорупційного бюро (НАБ) України в Тернопільській області, чотирьом особам вже повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"У вчиненні корупційних правопорушень за статтею 368 Кримінального кодексу України повідомлено про підозру двом керівникам слідчих підрозділів Національної поліції Тернопільської області, одному з керівників місцевих органів прокуратури та адвоката. Солом'янський суд міста Києва задовольнив клопотання прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури взяти двох підозрюваних осіб під варту терміном на 2 місяці, ще двох - під домашній арешт терміном на 60 діб", - йдеться в повідомленні.

Зараз перевіряється причетність інших посадових осіб Національної поліції і прокуратури Тернопільської області в вимагання неправомірної вигоди від особи за непритягнення його до відповідальності.

Нагадаємо, минулого тижня детективи Національного антикорупційного бюро України провели широкомасштабні операції в Тернопільській області.