ua en ru

НАБ отримало додаткові докази по справі Онищенка

НАБ отримало додаткові докази по справі Онищенка Фото: отримані нові докази про причетність Олександра Онищенка до "газової схеми"

Детективи провели 21 обшук у Києві та Київській області

Національне антикорупційне бюро України отримало додаткові докази причетності нардепа Олександра Онищенка до "газової схеми". Про це йдеться в повідомленні прес-служби НАБ.

Повідомляється, що 5 липня 2016 року детективи НАБ провели 21 обшук у Києві та Київській області. Вони вилучили комп'ютерну техніку, жорсткі диски, флеш-накопичувачі, телефони і документи, які можуть містити відомості по справі про розкрадання державних коштів під час видобутку та продажу природного газу в межах договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування".


"Зараз детективи аналізують отриману слідчу інформацію на предмет наявності доказів, а також приймають заходи по притягненню до відповідальності організатора злочинної схеми Олександра Онищенка. Всі власники вилученого під час обшуків майна проходять у кримінальному провадженні в якості свідків. Більшість з них співпрацюють зі слідством і вже дали свідчення детективам бюро", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Онищенка оголосять в розшук не раніше, ніж через два тижні.