ua en ru

На виплату надбавок педагогам з бюджету Києва буде спрямовано понад 66 млн грн, - Д.Москаль

На виплату надбавок педагогам з міського бюджету буде спрямовано понад 66 млн грн, медикам - 40 млн грн, працівникам сфери соцзахисту - 3,2 млн грн, працівникам культури і мистецтва - 9 млн грн, працівникам фізкультури - більше 1 млн грн. Про це заявив голова депутатської фракції "Республіка Київ" Денис Москаль, передає кореспондент РБК-Україна.
Він пояснив, що згідно з ухваленим сьогодні змінами до міського бюджету, Київрада передбачила додатково 120 млн грн на виплату зарплати медикам і працівникам сфери освіти.
"За 4 місяці поточного року, ми вже другий раз коригуємо бюджет і виділяємо кошти на виплату надбавок на загальну суму понад 300 млн грн. Думаю, що це позитивна тенденція, якщо будемо так працювати і далі, то до кінця року можна буде знайти кошти на доплати вчителям і лікарям в повному обсязі", - сказав Д.Москаль.
Він уточнив, що необхідність в коштах на виплату надбавок на цілий рік становить 690 млн грн, майже половина з яких вже відображена в бюджеті після внесення відповідних змін.