ua en ru

На "виборах" лідерів ДНР і ЛНР перемогли Захарченко і Плотницький

На "виборах" лідерів ДНР і ЛНР перемогли Захарченко і Плотницький
На "виборах" самопроголошених "Донецької народної республіки" та "Луганської народної республіки" перемогли Олександр Захарченко та Ігор Плотницький.

На "виборах" самопроголошених "Донецької народної республіки" та "Луганської народної республіки" перемогли Олександр Захарченко (на фото ліворуч) та Ігор Плотницький (праворуч). Про це повідомили сьогодні в так званих "ЦВК" ДНР і ЛНР, передає прес-служба сепаратистів.

"На виборах за посаду глави ДНР беззаперечним лідером став Олександр Захарченко. Його підтримали понад 70% виборців", - йдеться в повідомленні прес-служби ДНР.

При цьому в ДНР зазначили, що "новий глава держави, як цього вимагає порядок інавгурації, присягне на Конституції ДНР на вірність своїй країні".

Крім того, за повідомлення російських ЗМІ, в ЛНР також переміг діючий "глава" Ігор Плотницький. За нього, за заявою ЛНР, проголосували 63,04%.

Нагадаємо, 2 листопада в самопроголошених "Донецькій народній республіці" і "Луганській народній республіці" відбулися вибори "голови" і "депутатів". Міжнародне співтовариство засудило проведення цих "виборів" і відмовилося визнати результати нелегітимного голосування, однак у Росії заявили, що поважають "вибори" в "народних республіках" на Донбасі.