ua en ru

На туристичній виставці в Берліні Україна презентувала фотографії останніх подій у Києві

На туристичній виставці в Берліні "ITB Berlin - 2014" Україна презентувала фотографії останніх подій у Києві/

На туристичній виставці в Берліні "ITB Berlin - 2014" Україна презентувала фотографії останніх подій у Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

"Враховуючи останні події, що відбувалися в столиці, і увагу світової громадськості до цього, ми представили фотографії, що відображають вже сучасну історію України, яка є невід'ємною частиною європейської спільноти", - розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації Михайло Костюк.
Він також зазначив, що Київ на виставці презентує не тільки культурний та архітектурний туризм, але і діловий. На думку заступника голови КМДА, останній має значний потенціал для розвитку в столиці.
Як зазначили в управлінні туризму КМДА, столичний стенд був підготовлений без залучення бюджетних коштів за рахунок співпраці з міжнародними організаціями, зокрема, за сприяння Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ GmbH.
Виставка триватиме до 9 березня. За інформацією організаторів, цього року участь у "ITB Berlin - 2014" взяли участь понад 10 тисяч учасників із 188 країн світу.