ua en ru

На Троєщині встановлено понад 40 нових дитячих майданчиків, - Валерій Борисов

На Троєщині встановлено понад 40 нових дитячих майданчиків. Про це повідомив народний депутат України, голова ради об'єднання громадян "За Троєщину!" Валерій Борисов. Зокрема він зазначив, що, на жаль, стан прибудинкових територій на Троєщині залишає бажати кращого. Створюється враження, що протягом багатьох років районна влада зовсім не звертала уваги на двори та дитячі майданчики.

Саме тому Борисов ініціював програму "Комфортна Троєщина" і як народний депутат України залучив до її виконання міських депутатів, які планують і в майбутньому балотуватися в Київраду. Так, сьогодні чинний депутат міськради Олександр Ліщенко на прохання Валерія Борисова займається питанням встановлення дитячих майданчиків на Троєщині.

Читайте також: Незалежно від своїх політичних переконань жителі масиву об'єднуються заради майбутнього Троєщини, - Борисов

"Для того щоб Троєщина стала дійсно сучасною, безпечною і комфортною, необхідно наполегливо і систематично працювати вже сьогодні, працювати всім: і районній і міській адміністрації, і депутатам Київради. Адже, будуючи плани на майбутнє, ми повинні реагувати на виклики сучасності. Саме тому вже сьогодні реалізується ряд програм з благоустрою прибудинкових територій, серед яких і оновлення дитячих майданчиків", - сказав Валерій Борисов.

Нагадаємо, Валерій Борисов балотується до Верховної Ради по округу №213 (р. Київ).