ua en ru

На будівництво і ремонт доріг Криму передбачено 250 млн грн

З держбюджету буде виділено 250 млн грн на капітальний ремонт, реконструкцію і будівництво доріг у Криму. Про це повідомило інформаційне управління Ради міністрів Криму, передає кореспондент РБК-Україна.

Також планується здійснити реконструкцію і капітальний ремонт шкіл, дитячих садків. Крім того, буде побудовано шість нових дитячих садків. На соціально-економічний розвиток Криму в поточному році виділені субвенції з державного бюджету у розмірі 900 млн грн, а також кошти бюджету розвитку Криму в сумі 82,6 млн грн на капітальний ремонт, реконструкцію і будівництво об'єктів соціальної сфери в регіонах автономії.

Урядом автономії проведена робота з інвентаризації незавершених об'єктів, будівництво яких здійснювалося на території республіки за рахунок бюджетних коштів. Так, зокрема, було виявлено 1859 недобудованих об'єктів, на завершення яких необхідно 1,6 млрд грн. У зв'язку з цим уряд Криму направив список недобудов у Міністерство регіонального розвитку і будівництва України, щоб відомство виділило кошти для незавершеного будівництва в автономії.