ua en ru

На сесії Київради відбулася бійка між депутатами з Радикальної партії і "Удару"

Під час сесії Київської міської ради в четвер сталася бійка за участю депутатів Радикальної партії Олега Ляшка та "Удару"

Під час сесії Київської міської ради в четвер сталася бійка за участю депутатів Радикальної партії Олега Ляшка та "Удару", передає кореспондент РБК-Україна.

Інцидент стався після того, як представник Радикально партії спробував внести "з голосу" у порядок денний проект рішення про надання пільг ветеранам та учасникам антитерористичної операції.

Секретар Київради Олексій Резніков повідомив, що внесення рішення подібним чином без проходження профільної комісії є порушенням регламенту.

Представники Радикальної партії у відповідь спробували заблокувати трибуну. Їм стали перешкоджати представники фракції "Удар-Солідарність". В результаті бійки голова фракції РП Андрій Лозовий і співголова "Удару " Солідарності" Андрій Странніков впали з трибуни на підлогу.

Мер Києва Віталій Кличко оголосив перерву в ході пленарного засідання для проведення погоджувальної ради.

Нагадаємо, сьогодні близько 10:30 під стінами Київської міської ради сталася бійка правоохоронців і мітингувальників, які вимагали відправити у відставку директора комунального підприємства "Київпарктранссервіс" Мурада Магомедова.