ua en ru

Під Київрадою сталася бійка між міліцією та мітингувальниками, які вимагають відставки директора "Київпарктранссервіс"

Під стінами Київської міської ради близько 10:30 сталася бійка правоохоронців і мітингувальників, які вимагали відправити у відставку директора комунального підприємства "Київпарктранссервіс" Мурада Магомедова

Під стінами Київської міської ради близько 10:30 сталася бійка правоохоронців і мітингувальників, які вимагали відправити у відставку директора комунального підприємства "Київпарктранссервіс" Мурада Магомедова, передає кореспондент РБК-Україна.

На сесії Київради, яка відкрилася в 10:00, мер Києва Володимир Кличко повідомив, що Магомедов був звільнений ще 2 тижні тому.

"Передостання сесія Київради перед виборами... І кожна з політичних партій намагається пропіаритися. Я думаю, ми сьогодні будемо чекати лідера партії пана Ляшка, який намагається піаритися у Верховній Раді, але останнім часом у нього це погано виходить", - прокоментував інцидент Кличко.

Нагадаємо, 10 жовтня 2014 р. під Кабінетом міністрів України близько сотні активістів вимагали звільнити генерального директора державної адміністрації залізничного транспорту "Укрзалізниця" Бориса Остапюка.