ua en ru

На сайті Держреєстру виборців впроваджений сервіс "Особистий кабінет виборця", - МЗС України

На сайті Державного реєстру виборців впроваджений сервіс "Особистий кабінет виборця" у зв'язку з необхідністю забезпечення реалізації громадянами України, які постійно або тимчасово проживають за кордоном, виборчих прав.

На сайті Державного реєстру виборців впроваджений сервіс "Особистий кабінет виборця" у зв'язку з необхідністю забезпечення реалізації громадянами України, які постійно або тимчасово проживають за кордоном, виборчих прав. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ України.

"У зв'язку з необхідністю забезпечення реалізації громадянами України, які постійно або тимчасово проживають за кордоном, виборчих прав повідомляємо, що для зручності виборців на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії "Державний реєстр виборців" www.drv.gov.ua впроваджено сервіс "Особистий кабінет виборця", який працює в тестовому режимі", - наголошується в повідомленні.

В "Особистому кабінеті виборця" громадянам, як наголошується, надана можливість перевірити інформацію про своє включення або не включення до державного реєстру виборців та про своє виборчій адресі в реєстрі.
Нагадаємо, на 25 травня призначені вибори Президента України.