ua en ru

На проведення заходів в День Соборності та Свободи в столиці подали заявки 6 партій та об'єднань, - КМДА

До Київської міської державної адміністрації (КМДА) станом на 11 год 20 січня надійшло 6 замовлень на проведення масових заходів у столиці 22 січня. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Пузанов, передає прес-служба КМДА.
"Київська влада поважає право кожного на висловлення політичних поглядів. Нашим завданням є не лише сприяння реалізації цього права, але й організація безпеки учасників акцій та спокою столичних мешканців. Тому ми звертаємося до політичних сил і громадських організацій із закликом проявити єдність та взаємоповагу в День Соборності та Свободи", - наголосив Пузанов.
За його інформацією, замовлення на проведення заходів надали такі партії та громадські об'єднання - партії "Фронт змін", "Наша Україна", ВО "Батьківщина", ГО "Християнська Україна", "Молоді регіони" та ГО "Братство козацького бойового звичаю "Спас".
Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович підписав указ № 1209/2011 про відзначення в Україні 22 січня свята Дня соборності і свободи України, і скасував указ про відзначення Дня Свободи 22 жовтня.