ua en ru

На посаду голови ради директорів Apple призначений Артур Левінсон

На посаду голови ради директорів Apple призначений Артур Левінсон, передає Reuters. Крім того, до складу ради директорів включений виконавчий директор корпорації Disney Боб Айгер.
Крісло голови ради директорів Apple залишалося вакантним з моменту смерті співзасновника компанії Стіва Джобса. Він пішов з життя в жовтні ц.р. в результаті тривалої хвороби, викликаної раком підшлункової залози.
Відомо, що до призначення на нову посаду Левінсон працював в Apple з 2005 р. Разом з тим, до 2009 р. він входив до складу директорів біотехнологічної компанії Genentech.
Про Айгера відомо, що він тривалий час підтримував тісні контакти з Apple і був добре знайомий з Джобсом.
Apple - американська компанія, яка займається виробництвом програмного забезпечення, персональних комп'ютерів серії Mac, плеєрів iPod, смартфонів iPhone і планшетних пристроїв iPad. Організація продає частину своєї продукції через власну мережу магазинів, які розташовані в США, Канаді, Великобританії, Японії та інших країнах. На компанію працюють близько 35 тис. чоловік. Штаб-квартира корпорації знаходиться в м. Купертино (штат Каліфорнія).