ua en ru

На відкритті фондових торгів в США 7 серпня очікується зростання провідних індексів

На відкритті фондових торгів в США 7 серпня 2012 р. очікується підвищення провідних індексів. Про це свідчить динаміка ф'ючерсів на провідні біржові індикатори. У відсутність макроекономічних новин основна увага інвесторів буде спрямовано на корпоративні новини.

Сьогодні свої фінансові результати за перше півріччя 2012 р. оприлюднить медіакомпанія Walt Disney. Незважаючи на непросте становище в американській економіці, компанії вдається утримувати свої позиції: акції Walt Disney торгуються на рівнях, близьких до максимальних за всю історію компанії. Втім, звіт з'явиться лише після завершення регулярної торгової сесії в Нью-Йорку.

Тим часом американська кіностудія DreamWorks Animation SKG Inc і її китайські партнери оголосили про відкриття тематичного парку в Шанхаї до 2016 р. Обсяг сукупних інвестицій в проект складе 20 млрд юанів (3,14 млрд дол).

Цікавити трейдерів буде і фінансова Knight Capital Group (великий гравець на американському ринку високошвидкісний алгоритмічної торгівлі цінними паперами), яка напередодні повідомила, що продає групі інвесторів привілейовані конвертовані акції компанії на 400 млн дол зі ставкою дивіденду 2%. Привілейовані акції можуть бути конвертовані в 267 млн ​​звичайних акцій компанії, що відповідає більш 70% акціонерного капіталу Knight Capital Group.

На позитивній території можуть стартувати торги для нафтогазових компаній США на тлі підвищення цін на нафту. Так, котирування нафти Brent сьогодні на торгах вперше за 11 тижнів перевищили позначку 110 дол і досягли максимального значення з середини травня ц.р. - 110,44 дол/бар. У той же час котирування нафти WTI (Light Sweet) сьогодні відновили свій двотижневий максимум і вперше з 20 липня ц.р. впритул підступили до цінової позначки 92,5 дол/бар.

Станом на 13:52 за київським часом котирування ф'ючерсів на індекс Dow Jones підвищилися на 23,00 пункту (+0,18%), на індекс S&P - на 4,00 пункту (+0,29%), на індекс Nasdaq - на 13,75 пункту (+0,51%).