ua en ru

На відкритті фондових торгів в США 26 лютого очікується підвищення провідних індексів

На відкритті фондових торгів в США 26 лютого очікується підвищення провідних індексів.

На відкритті фондових торгів в США 26 лютого очікується підвищення провідних індексів. Сьогодні інвестори готуються до напруженого дня, який видався багатим як на макроекономічні новини, так і на корпоративні звіти.

Центральне місце сьогодні в рамках сезону корпоративної звітності займуть американські рітейлери. До офіційного відкриття торгової сесії результатами фінансової діяльності за квартал з гравцями поділяться книжковий рітейлер Barnes & Noble, мережа магазинів роздрібної торгівлі Target, рітейлер Abercrombie & Fitch, що спеціалізується на продажі одягу в стилі casual, а також TJX, що спеціалізується на реалізації товарів для дому.

Вже після офіційного завершення торгового дня результати своєї звітності повідомить проблемний рітейлер J.C.Penney і оператор китайської пошукової системи Baidu, папери якого також торгуються в США.

Аналітики очікують, що відразу після торгового старту зростанням котирувань неодмінно відзначиться міжнародна пивоварна корпорація Anheuser-Busch InBev. Її папери дорожчають вже в ході pre-market торгів на 1,5% на тлі опублікованої раніше звітності компанії. Фінансові показники виробника таких популярних марок пива, як Budweiser і Stella Artois, в IV кварталі 2013 р. виявилися вище прогнозів. Крім того, компанія заявила про свій намір збільшити продажі на час чемпіонату світу 2014 року в Бразилії.

Тим часом котирування банку Credit Suisse можуть просісти на тлі повідомлення про те, що швейцарський банк допомагав своїм клієнтам вкривати мільярди від податкової служби.

Котирування компанії First Solar, що спеціалізується на роботі з поновлюваними джерелами енергії, в ході сесії, швидше за все, знизяться, після того як компанія повідомила про прибуток, яка виявилася нижчою за прогнози аналітиків. В ході pre-market торгів котирування знижуються на 13,8%.

Станом на 14:19 за київським часом 26 лютого 2014 р. ф'ючерси на індекс Dow Jones підвищилися на 34,00 пункту (+0,21%), на індекс S&P - піднімаються на 3,60 пункту (+0,19%), а на індекс Nasdaq - на 4,25 пункту (+0,12%).