ua en ru

На відкритті фондових торгів в США 20 грудня очікується підвищення провідних індексів

На відкритті фондових торгів в США 20 грудня 2012 р. очікується підвищення провідних індексів напередодні публікації доповіді Міністерства торгівлі США, в якому будуть приведені дані за обсягом будівництва нових будинків у провідній світовій економіці в листопаді 2011 р. Експерти прогнозують, що цей показник за минулий місяць складе 635 тис. будинків. Аналітики чекають позитивних статистичних даних, які можуть вказати на стабілізацію ринку нерухомості перед настанням нового року.
Після відкриття американських фондових майданчиків увага інвесторів буде прикута до акцій найбільшого в країні мобільного оператора AT&T Inc., який відмовився від придбання підконтрольного німецькому Deutsche Telekom AG американського провайдера послуг стільникового зв'язку T-Mobile USA за 39 млрд дол. у зв'язку з позицією наглядових органів США. Крім того, аналітики JPMorgan Chase & Co. знизили оцінку акцій AT&T.
Помітна динаміка після початку торгів очікується в паперах найбільшого в світі рітейлера операційних систем Linux, компанії Red Hat Inc., яка опублікувала свої фінансові результати за III фінансовий квартал поточного року, що опинилися гірше за ринкові очікування. Акції банку Bank of America Corp. також можуть істотно змінитися в ціні.
Станом на 13:58 за київським часом котирування ф'ючерсів на індекс Dow Jones підвищилися на 94,00 пункту (+0,80%), на індекс S&P - на 12,80 пункту (+1,07%), на індекс Nasdaq - на 18,50 пункту (+0,84%).