ua en ru

На відкритті фондових торгів у США 18 квітня очікується незначна зміна провідних індексів

На відкритті фондових торгів у США 18 квітня 2012 р. очікується незначна зміна провідних індексів. Визначальний вплив на американські біржі продовжує надавати корпоративна звітність.

Нагадаємо, після завершення попередньої торгової сесії з'явилися дані високотехнологічних Intel Corp. і IBM. Крім того, відзвітувала інтернет-компанія Yahoo!. Напередодні появи звітів котирування компаній росли, що відображало позитивні очікування інвесторів, пов'язані з публікацією фінансових даних цих компаній. Проте в рамках продовженої торгової сесії (after hours trading) котирування Intel продемонстрували зниження на 3,13%, IBM - на 2,3%, що говорить про те, що представлені дані не цілком виправдали очікування інвесторів.

Після завершення торгів вийдуть звіти оператора кредитних карт American Express і американської компанії eВay, що надає послуги в областях інтернет-аукціонів (основне поле діяльності).

Відзначимо, що значущі макроекономічні дані сьогодні відсутні. Певний вплив на ціни на нафту і на котирування нафтогазових ExxonМobil, Chevron і ConocoРhillips можуть надати дані Міністерства енергетики США по комерційних запасах нафти з 7 по 13 квітня.
Станом на 13:53 за київським часом котирування ф'ючерсів на індекс Dow Jones знизилися на 14,00 пункту (мінус 0,11%), на індекс S&Р - на 1,00 пункту (мінус 0,07%), на індекс Nasdaq - на 1,50 пункту (мінус 0,06%).

Нагадаємо, фондові торги в США 17 квітня закрилися підвищенням індексів.