ua en ru

На відкритті фондових торгів в США 14 квітня очікується незначне зниження провідних індексів

На відкритті фондових торгів в США 14 квітня 2011 р. очікується незначне зниження провідних індексів. Інвестори будуть стримувати свою активність напередодні публікації фінансових звітів низки великих компаній, передає РБК.
Зокрема, до відкриття сесії звіт за I квартал 2011 р. опублікує одна з найбільших у світі компаній з виробництва іграшок та настільних ігор - Hasbro.Аналітики очікують більш низьких результатів, ніж за аналогічний період роком раніше. Доходи компаній цього сектора за перші три місяці року зазвичай виявляються порівняно невисокими після сезону новорічних свят.
Крім того, після закриття торгів очікується звіт інтернет-гіганта Google.Аналітики очікують, що виручка компанії зросте на 33,5% в річному численні.Подібний прогноз може позитивно вплинути не тільки на акції Google, але і на котирування її конкурентів - Microsoft, Research in Motion, Apple і інших.
У сегменті корпоративних новин гравців також зацікавить компанія Arcos Dorados Holdings, що володіє мережею ресторанів швидкого харчування.Сьогоднішні торги стануть для неї дебютними. Ціна за акцію Arcos Dorados складе 17 дол., що перевищує встановлений раніше діапазон 13-15 дол за акцію.
Увага трейдерів буде зосереджено і на макроекономічних новинах. Сьогодні до відкриття торгової сесії Міністерство праці США опублікує дві доповіді - по індексу промислових цін у березні 2011 р. і кількості первинних вимог по виплаті допомоги з безробіття з 3 по 9 квітня ц.р.
У сировинному секторі США очікується різноспрямований рух котирувань.Ціни на нафту знизилися, у той час як "золоті" ф'ючерси, навпаки, подорожчали.Такі новини можуть негативно вплинути на котирування нафтогазових ExxonMobil, Chevron і ConocoPhillips, а також нафтосервісних Schlumberger і Halliburton. Але одночасно акції провідних золотовидобувних компаній США - Barrick Gold і Newmont Mining - можуть, навпаки, подорожчати.
Станом на 14:00 за Києвом котирування ф'ючерсів на індекс Dow Jones знизилися на 43,00 пункту (-0,35%), на індекс S & P - на 6,50 пункту (-0,50%), на індекс Nasdaq - на 15,75 пункту (-0,68%).