ua en ru

На Михайлівській площі Києва невідомі спалили 2 намети активістів Євромайдану

На Михайлівській площі Києва невідомі близько 3:00 1 серпня підпалили два намети активістів Євромайдану.

На Михайлівській площі Києва невідомі близько 3:00 1 серпня підпалили два намети активістів Євромайдану, передає кореспондент РБК-Україна.

Незабаром до місця подій прибули пожежники, а слідом міліція. Відзначається, що в результаті пожежі згоріли особисті речі активіста.

Журналістика "Громадського ТБ" Наталія Гуменюк у своєму Facebook написала, що самого підпалу не бачила, але, за словами очевидців, підбігли невідомі і облили займистою сумішшю намети.

При цьому громадська активістка Олександра Дворецька у своєму Facebook підкреслила, що вогонь знищив два намети - навпроти Михайлівського собору та у сквері на початку вулиці Трьохсвятительської.

"На Михайлівській кілька пожежних машин. Міліції немає, не опитують свідків", - додала Дворецька.

Активісти Євромайдану також заявили, що за прибирання наметів на Михайлівській їм пропонували гроші люди з сотні секретаря Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Андрія Парубія.

На Михайлівській площі Києва невідомі спалили 2 намети активістів Євромайдану На Михайлівській площі Києва невідомі спалили 2 намети активістів Євромайдану На Михайлівській площі Києва невідомі спалили 2 намети активістів Євромайдану