ua en ru

На Майдані активісти формують колони для пікету Ради з вимогою відставки Авакова

У Києві на Майдані Незалежності у даний момент мітингувальники формують колони для пікету Верховної ради з вимогою відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

У Києві на Майдані Незалежності у даний момент мітингувальники формують колони для пікету Верховної ради з вимогою відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це передає кореспондент РБК-Україна.

Зі сцени до мітингувальників звернувся лідер організації "Патріот України" Олег Однороженко із закликом формувати колони і висуватися під стіни Верховної Ради з вимогою відправити у відставку Авакова.

"Якщо на даний момент Майдан не скидає цю владу, то тільки тому, що на кордонах України стоїть армія вторгнення. Ми не можемо в цей складний період вносити дисбаланс у внутрішньоукраїнське життя", - сказав Однороженко.

"Якщо зараз влада не хоче прислухатися до наших вимог, то значить вона розписується у власній безпорадності, заохочення сепаратизму і бере на себе політичну відповідальність за політичні вбивства за корупціонерство з боку керівництва МВС. Якщо вони зараз відправляють його у відставку це буде для нас сигналом, що вони можуть робити правильні висновки", - зазначив Однороженко.

За словами Однороженко, Аваков є колаборантом РФ і причетний до торгівлі посад.

Зазначимо, станом на 20:15 на Майдані перебуває близько 3 тис. активістів.