ua en ru

На лінії швидкісного трамвая в Києві було замінено 304 т рейок, - А.Голубченко

На лінії швидкісного трамвая в Києві було замінено 304 т рейок. Заміна проводилася не за рахунок міського бюджету. Також були повністю замінені скріплення рейок (93 тис. шт.) через брак. Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко, передає кореспондент РБК-Україна.

А.Голубченко спростував всі критичні заяви, що публікуються в ЗМІ, щодо запуску лінії швидкісного трамвая: "Сьогодні в ЗМІ друкується багато критичних зауважень, які стосуються будівництва швидкісного трамвая. Є критичні зауваження і це не обговорюється. Але я хочу, щоб ви знали, що за період моєї роботи була повністю проаналізована реконструкція швидкісного трамваю щодо відповідності нормам будівництва".
"Для того, щоб ніхто не спекулював, зазначу, що ми виконали норми "Укрзалізниці"... На вс це є акти, на все це є сертифікати... Тобто сьогодні виконана вся робота і ніякі розмови, що там знову щось не так, я сприймати не можу, тому що я сам перевірив всі особисто", - додав А.Голубченко.