ua en ru

Дві компанії виграли тендер на ліквідацію шахт на Донбасі вартістю 13,7 млн грн

Державне підприємство "Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств" за результатами тендерів 4 лютого 2014 р. уклала низку угод з робіт пов'язаних з ліквідацією двох шахт, загальна вартість угоди склала 13,7 млн грн.

Державне підприємство "Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств" за результатами тендерів 4 лютого 2014 р. уклала низку угод з робіт пов'язаних з ліквідацією двох шахт, загальна вартість угоди склала 13,7 млн грн. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Як повідомляється в "Віснику державних закупівель", ДП "Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств" шляхом проведення відкритих торгів замовила послуги з фізичної ліквідації та забезпечення охорони навколишнього середовища шахти №2 "Новогродівська" згідно з проектом ліквідації шахти №2 "Новогродівська". Тендер виграло ТОВ "Веста". Вартість послуг становить 12 млн 302 тис. 880 грн. Договір був укладений 4 лютого 2014 р.

Крім того, ДП "Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств" шляхом проведення відкритих торгів замовила послуги з фізичної ліквідації шахти "Червоний Профінтерн" згідно з проектом ліквідації шахти "Червоний Профінтерн". Тендер виграло ТОВ "Гортехдон". Вартість послуг становить 1 млн 474 тис 256,4 грн. Договір був укладений 4 лютого 2014 р.

Також, як повідомляє "Вісник державних закупівель", ДП "Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств" провела відкриті торги для залучення виконавця будівництва і реконструкції будівель і споруд при переведенні шахти "Юний Комунар" в водоотливный режим за проектом ліквідації шахти "Юний Комунар" (копер ствола №3). Торги були визнані такими, що не відбулися.