ua en ru

На Контрактовій площі в Києві волонтери роздали 20 тис. презервативів

На Контрактовій площі Києва волонтери роздали 20 тис. презервативів з нагоди Міжнародного дня презерватива, передає кореспондент РБК-Україна.

На Контрактовій площі Києва волонтери роздали 20 тис. презервативів з нагоди Міжнародного дня презерватива, передає кореспондент РБК-Україна.

Крім того, близько 50 студентів столичних вузів взяли участь в освітньому квесті.

"Ми хочемо привернути увагу людей до безпеки статевих стосунків і вміння себе захистити. Чим більше ми будемо говорити в Україні про тих простих технологіях, які можуть захистити людей від інфікування Снідом, гепатитом та іншими статевими інфекціями, тим більше людей ми врятуємо. Ті країни, які найменше про це говорять або соромляться про це говорити, знаходяться в сумній ситуації, коли епідемія розвивається з швидкою швидкістю. Україна - одна з таких країн", - заявив співорганізатор акції Дмитро Шерембей.

За інформацією активіста, понад 22 тис. чоловік в рік стають на облік з ВІЛ в Україні, а інфікованих гепатитом понад 3,5 млн.

Фото Михаїла Криволапова

На Контрактовій площі в Києві волонтери роздали 20 тис. презервативів На Контрактовій площі в Києві волонтери роздали 20 тис. презервативів На Контрактовій площі в Києві волонтери роздали 20 тис. презервативів На Контрактовій площі в Києві волонтери роздали 20 тис. презервативів На Контрактовій площі в Києві волонтери роздали 20 тис. презервативів