ua en ru

На консультаціях "Україна-РФ-ОБСЄ" обговорюється можливість переговорів по врегулюванню на Донбасі, - Дещиця

На консультаціях за участю представників України, Росії та ОБСЄ, які з 8 червня щодня проводяться в Києві, обговорюється можливість проведення переговорів по врегулюванню ситуації в Донецькій та Луганській областях.

На консультаціях за участю представників України, Росії та ОБСЄ, які з 8 червня щодня проводяться в Києві, обговорюється можливість проведення переговорів по врегулюванню ситуації в Донецькій та Луганській областях. Про це на засіданні уряду заявив в.о. міністр закордонних справ України Андрій Дещиця, передає кореспондент РБК-Україна.

"У нас були розмови з Президентом України щодо необхідності реалізації тих завдань, які стоять перед міністерством, в тому числі і щодо реалізації плану, розробленого Президентом для врегулювання ситуації в східних областях України. Ми говорили про поточних завданнях на найближчий тиждень", - розповів Дещиця.

За його словами, зараз працює контактна група та проводяться консультації з російською стороною та з представниками ОБСЄ.

"Ми поки не говоримо про переговори, це консультації, на яких обговорюється план врегулювання та формат переговорів", - зазначив Дещиця.