ua en ru

На Евромайдане щодня спалюється близько 100 куб. м дров, - нардеп "Удару"

Комендант ФПУ, народний депутат України з фракції "Удар" Сергій Аверченко закликає громадян допомогти учасникам Євромайдану з поповненням запасів дров, оскільки щодня на Майдані спалюють близько 100 куб. м дров.

Комендант ФПУ, народний депутат України з фракції "Удар" Сергій Аверченко закликає громадян допомогти учасникам Євромайдану з поповненням запасів дров, оскільки щодня на Майдані спалюють близько 100 куб. м дров. Про це Аверченко заявив на сьогоднішньому брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"У зв'язку з тим, що зараз йде потепління і є випадки захворювань... у медчастині просять ...поповнити запаси ліків", - сказав Аверченко і зачитав список ліків, які використовуються для лікування простудних захворювань.

"На Майдані в принципі все є, ми працюємо в штабному режимі, але при цьому є потреба в дровах, адже близько 100 кубічних метрів дров спалюється щодня. Також потрібна питна вода і тушонка... Що стосується круп, варення і мед, це є в достатній кількості", - сказав Аверченко.

Нагадаємо, наметове містечко на основі якого виник Євромайдан з'явився на Майдані Незалежності в ході акцій протесту 1 грудня 2013 р.