ua en ru

На посаду керівника телеканалу "Інтер" є два кандидати, - джерело

На посаду керівника телеканалу "Інтер" є два кандидати. Про це виданню "Комерсант-Україна" повідомило джерело на телеканалі. Сам колишній власник телеканалу Валерій Хорошковський за даними менеджерів каналу "Інтер", був змушений покинути країну.

"Сам Хорошковський був змушений покинути країну - з кінця грудня він перебуває, за даними різних джерел, у Франції чи Монако ... У понеділок, 4 лютого ц.р., повинно стати ясно, хто залишить канал. До догляду зараз готуються Алла Липовецька (генеральний продюсер каналу) і Ярослав Порохняк (гендиректор групи) ", - стверджує співрозмовник видання. Обидва менеджера не підтвердили цю інформацію.

На посаду керівника каналу зараз претендують відразу два колишніх менеджера - Ганна Безлюдна, яка займала пост генпродюсера з 2007 по 2009 рік, і Сергій Созановський - голова правління "Інтера" у 2006-2010 роках, стверджують учасники ринку.

"Обидва вони зараз набирають команду для "Інтеру", - стверджує керівник одного з підрозділів групи. Втім, співрозмовник видання не виключає, що менеджери лише консультують нових власників. "Ганна Безлюдна навряд чи очолить канал - її стосунки з Дмитром Фірташем за минулий рік сильно зіпсувалися, і вона практично припинила працювати з Group DF", - стверджує джерело, близьке до Фірташа.

Читайте також: Фірташ за 2,5 млрд дол став власником "Інтера"