ua en ru

На годині уряду у ВР 7 жовтня будуть присутні члени Кабміну, які не перебуватимуть у відрядженні, - Клюєв

На годині уряду у Верховній Раді в найближчу п'ятницю, 7 жовтня, будуть присутні ті члени Кабінету міністрів, які не будуть на той момент перебувати у відрядженні. Про це повідомив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв, передає кореспондент РБК-Україна.
"Усі члени Кабміну з великою повагою ставляться до всіх депутатів Верховної Ради України та до керівництва ВР, тому в п'ятницю на годині уряду будуть всі члени Кабінету міністрів, які не будуть у відрядження", - сказав Клюєв.
Він пояснив, що "відсутність ряду членів уряду в позаминулу п'ятницю у ВР пояснюється тим, що дуже багато членів Кабміну були у відрядженні і через що і стався цей інцидент".

Нагадаємо, 23 вересня Литвин скасував годину запитань до уряду у Верховній Раді. При цьому він звинуватив уряд у порушенні законодавства. Литвин зазначив, що на розгляд парламентом урядових законопроектів приходять заступники міністрів, а на засіданнях комітетів присутні у кращому випадку керівники департаментів. Депутати привітали рішення голови ВР.