ua en ru

Н.Бурджанадзе: У Грузії почалася революція, яка закінчиться перемогою опозиції

Колишній спікер грузинського парламенту, одна з лідерів опозиційного руху "Народні збори" Ніно Бурджанадзе оголосила про початок революції в Грузії. Про це вона заявила в інтерв'ю "РСН", передає РБК.

"У Грузії почалася революція, і вона закінчиться нашою перемогою. Ми робимо все для того, щоб змінити цю безвідповідальну владу і домогтися вільних виборів", - заявила Н.Бурджанадзе
Н.Бурджанадзе також запевнила, що опозиціонери готові відбити всі атаки, "скільки б на них не нападали". За її словами, в Грузії в даний час панує "необольшівізм", і кожен, у кого є думка, відмінне від позиції влади, розглядається як "ворог народу або агент Кремля".
Політик зазначила, що революцію почали самі влади Грузії, додавши, що коли на мітинги вийшли десятки тисяч людей, влада побачила, що "силу народу їм не перебороти. Крім того, Н.Бурджанадзе заявила про те, що підтримка з боку політичних партій для опозиції менш важлива, ніж підтримка народу. "На російську підтримку ми розраховувати не збираємося і ні в якому разі не прийнятне таке вирішення питання", - підкреслила вона.
Нагадаємо, в Тбілісі за звинуваченням у порушенні норм громадського порядку затримано 28 представників громадянського руху "Народні збори", активісти якого проводять масові акції протесту з вимогою відставки Президента Грузії Михайла Саакашвілі. Ще кілька людей затримано в Батумі.