ua en ru

М.Азаров доручив КМДА перевірити скандальні об’єкти будівництва в Києві, - В.Тіхонов

Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив Київській міській держадміністрації здійснити всебічну перевірку скандальних об'єктів, що будуються м.Київ, на предмет відповідності їх спорудження містобудівному законодавству, державним будівельним, санітарним та екологічним нормам, утворивши комісію з представників міністерств та центральних органів виконавчої влади, а також за участю представників Генеральної прокуратури, незалежних експертів.

Про це повідомив, віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Віктор Тихонов, повідомляє прес-служба відомства.

Як йдеться у повідомленні, минулого тижня він надіслав на адресу глави уряду доповідну записку, в якій висловив стурбованість тим, що в історичній частині м. Київ з порушенням містобудівної документації та державних норм здійснюється будівництво об'єктів, а також тим, що різко збільшилася кількість випадків самовільного будівництва в межах охоронних зон пам'яток архітектури.
В.Тихонов зазначив, що це питання прем'єр-міністр України взяв під особистий контроль.