ua en ru

М.Азаров: Доки Л.Черновецький налаштований працювати, він працюватиме

Бажання мера Києва Леоніда Черновецького працювати є визначальним чинником у його подальшому перебуванні на посаді. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров, передає радіо "Свобода".

"Зрозуміло, Леоніда Михайловича розшукали, кілька днів він попросив для того, щоб отямитися, підготуватися. Він повернувся, я з ним бачився, Леонід Михайлович налаштований працювати... Тому поки він налаштований працювати - він буде працювати", - сказав М.Азаров.

При цьому, за словами прем'єра, в Черновецького нормальне взаєморозуміння з головою Київської міської державної адміністрації Олександром Поповим.

Нагадаємо, мер Києва Леонід Черновецький заявив, що не писав заяву про відставку. Про це він говорив в ефірі "5 каналу".
"Заяви про відставку я не писав. Повідомлення, яке прозвучало від заступника голови Верховної Ради Миколи Томенка - це брехня, просто дрібна політична капость", - заявив Л.Черновецький.
Також він заявив, що швидше за все, не буде балотуватися на виборах мера Києва в 2012 р. "Швидше за все, в 2012 р. на посаду мера я балотуватися не буду", - заявив Л.Черновецький.

Раніше віце-спікер Верховної Ради України Микола Томенко заявив, що, за інформацією оточення Л.Черновецького, мер Києва написав заяву про відставку. Віце-спікер вважає, що таким чином Л.Черновецький хоче показати, що "нова влада не виконала перед ним даних обіцянок щодо його оточення і продовжує використовувати кримінальні переслідування, відповідно, у нього залишився єдиний інструмент тиску - через написання заяви".